Septembrie 10, 2010, 06:07:29 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Bine ati venit!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: mahmureala  (Citit de 2190 ori)
simi
Administrator
Amator

Vezi Profilul
« : Iulie 06, 2007, 02:29:33 »

Un studiu realizat in anul 2005 de British Medical Journal a raportat opt studii care au presupus opt interventii diferite in cazul persoanelor mahmure. Din pacate , cercetarea nu a dat castig de cauza nici unei metode pentru a preveni sau trata starea de mahmureala.(http://www.atitudinea.ro/articole/sanatate/exista+leac+pentru+mahmureala%3F)

Stie careva vreun remediu pentru mahmureala?
Memorat
keyle
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 11, 2007, 11:25:31 »

"zama" de varza   Tongue
Memorat
necu
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 25, 2007, 02:24:03 »

cum sa scapi de mahmureala.... by necu

1.manaca dreaq cv cnd teai trezit si ejti mahmur
2.ia un nurofen sau aspirina sau pana mea cv de genu (dak nai mancat nu are nici un efect p stomaku gol)
3.bea schweppes (de oricare) da nu foarte mult...
4.fati o cafea (cv de genu 4 linguri mari de cafea p ibric...si 3 linguri mici de zahar p cana dupaia)
5.ar tre sati treaq deja....
  dak nu....mai spalate pe fatza si da jegu jos

p.s. poate e unpik km concentrata cafeaua...dak nai 15 ani sa nu bei cafeaua aja concentrata ....no really. DON'T !

ba la mine a mers....dupa ce am facut toat alea nu mai aveam nici p dreaq Cheesy
vedeti k vreau copyright pt reteta asta =)) p boone...
"jur k numai beau niciodat.....pana data viitoare >Smiley "

aceasta reteta se poate elibera si fara prescriptie medicala....daca apar manifestari neplacute...adresativa medicului ....si dupaia ma injurati p adresa de mail d mai jos Cheesy

reclamatii\sugestii\multumiri dak a murit careva vlad_ghost2002@yahoo.com
 Grin Grin Grin
Memorat
andrei89
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 09, 2008, 10:02:12 »

[
Pastila secreta a KGB acum disponibila si in Romania !

RU-21 Tablete pentru preventia mahamurelii !

Cel mai popular remediu pentru prevenirea starii de mahmureala de pe scena cluburilor ajunge si in Romania la 6 ani de la lansarea in toata lumea

La 6 ani de la lansarea in toate lumea si dupa ce a fost promovat de nenumarate celebritati de la Hollywood, Live Well Products Srl Romania introduce in premiera in Romania RU-21, produs care trebuie sa fie nelipsit din baruri si in cluburi. RU-21 reprezinta un cadou perfect pentru petreceri; petrecerea dvs va fi cu siguranta un HIT si nimeni nu va fi mahmurit a doua zi !

Ce este RU-21:

RU-21 a fost conceput de oameni de stiinta din cadrul Academiei de Stiinte a Rusiei de-a lungul a 25 de ani studiu al metabolismului alcoholui, de o echipa condusa de renumitul om de stiinta Profesor Eugene Mayevsky RU-21 este cunoscut si sub numele de KGB Pill , intrucit a fost testat in laboratoare speciale menite sa descopere formule avansate care sa fie folosite de agentii KGB si Serviciile de Informatii ale Armatei Ruse.

RU-21 ajuta abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoholice. Atunci cind este cosnumat impreuna cu alcohol, ingredientele naturale din formula RU-21 ajuta organismul prin incetinirea procesului de oxidare a etanolului si transformare a acestuia in reziduuri toxice care a doua zi dau greata, dureri de cap si alte efecte nedorite. RU-21 va ajuta sistemul digestiv sa suporte decompozitia reziduurilor toxice in acid acetic, apa si dioxid de carbon.

Cum iau RU-21?

Formula RU-21 creste abilitatea organismului de a metaboliza alcohol. Din acest motiv cele mai bune rezultate se obtin atunci cind luati RU-21 exact in perioada cind consumati alcohol.

Luati doua tablete inainte de prima bautura alcoholica si inca doua dupa ultima bautura alcoholica. Ideal dar nu absolut necesar este sa mai luati inca doua tablete in mijlocul petrecerii.

RU-21 contine stimulante ?

Nu. RU-21 nu contine nici un fel de stimulant ; ingredientele sint complet naturale.

Unde este disponibil RU-21?
Tabletele KGB Pill Anti-Mahmureala RU-21 se pot cumpara din magazinul online www.smart-living.ro, in sectiunea LifeStyle prima din menu-ul din stinga.
Firma distribuitoare unica a produsului RU-21 cauta activ distribuitori exclusiv zonali (orase) pentru baruri si cluburi .  Farmaciile si magazinele naturiste ne pot contact de pe  unul din siturile noastre cu linkuri prezente  in www.smart-living,ro sau direct la adresa de email contact @ smart-living,ro.
Memorat
JIGUJA
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 11, 2009, 01:06:46 »

Am vazut pe un site invitatia de a intra pe acest forum sa ajut cu o informatie daca stiu vre-un leac pentru mahmurela

"Sunt multi oameni care ofera diferite remedii. In lipsa de altceva sunt bune si alea. Sti vreun remediu pentru mahmureala? Ajuta-i pe cei suferinzi raspunzand pe forum http://www.inforum.ro/index.php/topic,128.0.html Data: 2007-07-06 15:07:53 "

si mi-am intrebat de ce sa nu fac un bine daca pot.

Dragii mei, de peste 1000 de ani niste oameni mici si galbeni, se duceau in padure si culegeau o planta din care-si faceu o infuzie ca sa scape de mahmureala. Acuma, nu se mai duc pt ca s-a facut un produs din planta aceea, care are aceleasi efecte.
Planta se numeste Hovenia Dulcis Thumb,  produsul se numeste JIGUJA.
JIGUJA este o bautura energizanta naturala, din extract de Hovenia Dulcis Thumb, fara cofeina, taurina, efecte secundare, sau contraindicati, dar cu efect, demonstrat, de prevenire si combatere a simptomelor provocate de consumul de alcool.
Trebuie sa beti o JIGUJA inainte de a incepe sa consumati alcool daca vreti sa va protejati ficatul de actiunea nociva a alcoolului si sa reduceti absortia alcoolului in sange, si/sau una la sfarsitul petrecerii  ca sa va detoxificati de etanol si sa scapati de mahmureala; sau doua daca-ati baut o galeata de alcool.
Atat!
Eu asta stiu asta va spun si voi daca nu ma credeti verificati.
I-mi multumiti dupa aia.
Aaa,  daca nu ati baut JIGUJA inainte sa incepeti sa va otraviti, sau in timp ce, sau macar imediat dupa, si va-ati trezit dimineata cu senzatia ca ati fost calcat de vre-un camion, si/sau ca o turma de elefanti va tropaie prin cap, fugiti repede dupa JIGUJA (din pacate nu se prea gaseste peste tot, eu iau de la Kaufland) si beti macar atunci, are efect si atunci, adica va scapa cel mai rapid si eficient de senzatia asta, dar mai bine preveniti decat sa tratati, zic eu.
Dupa ce ca v-ati facut deja un rau band alcool fara JIGUJA, ceea ce nu se face, macar nu incercati sa rezolvati problema cu tot felul de ineptii, suntem in mileniul trei, avem JIGUJA.
Sa nu fiu inteles gresit, eu nu va zic sa beti cat duce trenu' pt ca acum aveti JIGUJA, dar daca trebe musai sa beti, macar nu mai beti fara JIGUJA ca sa nu mai treceti prin toata nebunia cu mahmureala.

Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

proiecte case
detectoare radar, antiradare - statii emisie receptie auto - laptopuri
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!