Am vazut pe un site invitatia de a intra pe acest forum sa ajut cu o informatie daca stiu vre-un leac pentru mahmurela
"Sunt multi oameni care ofera diferite remedii. In lipsa de altceva sunt bune si alea. Sti vreun remediu pentru mahmureala? Ajuta-i pe cei suferinzi raspunzand pe forum
http://www.inforum.ro/index.php/topic,128.0.html Data: 2007-07-06 15:07:53 "
si mi-am intrebat de ce sa nu fac un bine daca pot.
Dragii mei, de peste 1000 de ani niste oameni mici si galbeni, se duceau in padure si culegeau o planta din care-si faceu o infuzie ca sa scape de mahmureala. Acuma, nu se mai duc pt ca s-a facut un produs din planta aceea, care are aceleasi efecte.
Planta se numeste Hovenia Dulcis Thumb, produsul se numeste JIGUJA.
JIGUJA este o bautura energizanta naturala, din extract de Hovenia Dulcis Thumb, fara cofeina, taurina, efecte secundare, sau contraindicati, dar cu efect, demonstrat, de prevenire si combatere a simptomelor provocate de consumul de alcool.
Trebuie sa beti o JIGUJA inainte de a incepe sa consumati alcool daca vreti sa va protejati ficatul de actiunea nociva a alcoolului si sa reduceti absortia alcoolului in sange, si/sau una la sfarsitul petrecerii ca sa va detoxificati de etanol si sa scapati de mahmureala; sau doua daca-ati baut o galeata de alcool.
Atat!
Eu asta stiu asta va spun si voi daca nu ma credeti verificati.
I-mi multumiti dupa aia.
Aaa, daca nu ati baut JIGUJA inainte sa incepeti sa va otraviti, sau in timp ce, sau macar imediat dupa, si va-ati trezit dimineata cu senzatia ca ati fost calcat de vre-un camion, si/sau ca o turma de elefanti va tropaie prin cap, fugiti repede dupa JIGUJA (din pacate nu se prea gaseste peste tot, eu iau de la Kaufland) si beti macar atunci, are efect si atunci, adica va scapa cel mai rapid si eficient de senzatia asta, dar mai bine preveniti decat sa tratati, zic eu.
Dupa ce ca v-ati facut deja un rau band alcool fara JIGUJA, ceea ce nu se face, macar nu incercati sa rezolvati problema cu tot felul de ineptii, suntem in mileniul trei, avem JIGUJA.
Sa nu fiu inteles gresit, eu nu va zic sa beti cat duce trenu' pt ca acum aveti JIGUJA, dar daca trebe musai sa beti, macar nu mai beti fara JIGUJA ca sa nu mai treceti prin toata nebunia cu mahmureala.