Despre mine
Am 33 de ani si sunt din Timisoara. Studii: Stiintele Economice + un Master in Piete Financiare. Ma intereseaza politica (nu sunt membru al nici unui partid politic), economia (in special bursa), respect regulile de circulatie cand sunt in trafic si mi-am propus sa discut cu voi despre lucruri serioase.
Despre blog -
www.khris.roStau si ma gandesc de ce am vrut sa imi fac si eu blog. Poate pentru ca este la moda, mi-am zis initial dupa care mi-am dat seama ca cei mai multi bloggeri au acelasi gen de postari: chestii funny, sex, informatii despre cine se mai cupleaza cu cine (daca informatia vine “pe surse” este si mai credibila), ne povestesc despre ce idealuri au, despre cat de destepti sunt si despre cum doar destinul a facut ca ei sa nu poata pleca in America pentru a se implini profesional, despre ce tara de rahat este Romania (unul chiar a facut cariera spunand ca “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”), ne povestesc despre BMW-uri, despre baietasii de cartier (desi subiectul este perimat - nici BUG Mafia nu mai este ceea ce a fost), despre manele, despre Vali “the storm”…etc, in general ne povestesc despre subiecte care asigura audienta si te ajuta sa devii celebru pe scara blocului sau, unii mai norocosi ajung sa fie cunoscuti chiar si de catre cei care locuiesc la capatul strazii.
Va spun de la bun inceput ca nu urmaresc in mod deosebit sa am o audienta numeroasa. Sau mai bine spus, ma intereseaza foarte mult calitatea celor care ma citesc si sper ca voi fi citit in special de catre cei mai destepti decat mine. Voi posta pe blog articole pe teme economice (acum subiectul este mai actual decat oricand), politice (refuz sa cred romanii sunt scarbiti de politica) si sociale (merita sau nu profesorii cresterea salariului cu 50% ?) dar nu voi ezita, spre exemplu, sa critic si stirile de la ora 5, sa critic si modul in care OTV indobitoceste o tara intreaga, sa scriu despre “omul cu laptopul” de la Antena 3, despre nesimtitii din trafic, despre multe alte lucruri care pentru mine sunt de actualitate iar pe voi sunt convins ca va intereseaza.