Februarie 12, 2012, 12:03:20 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Bine ati venit!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: www.idealuri.ro  (Citit de 705 ori)
zaducu
Amator
*

Vezi Profilul
« : Iulie 29, 2007, 05:24:23 »

http://www.idealuri.ro
Exista 2 mari idealuri pe lume: sanatate si bani. Sanatatea inseamna sa arati si sa te simti bine. Indiferent ca esti normal, subponderal sau supraponderal fa-ti o evaluare a starii de sanatate acum. Banii sunt necesari doar atunci cand nu-i ai. Fa-ti analiza financiara acum sa vezi unde te afli.   O companie care iti ofera sanatate pe termen lung si un sistem care iti ofera bani pe termen lung.

ma intereseaza feedbackul vostru
Memorat
zana
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 30, 2007, 03:51:37 »

eu vad lucrurile altfel. omul are un singur ideal in viata iar acela se numeste :FERICIRE. fiecare crede ca va obtine fericirea prin mijloace obisnuite. unii cred ca e suficient sa fie sanatosi. la altii le trebuie cat mai multi bani, unii vor sa ajunga foarte cunoscuti in domeniul lor, altii vor o familie s.a.m.d
Exista atatea moduri in care oamenii inteleg propria fericire incat chiar si atunci cand au ceea ce cred ca le aducea fericirea oamenii pot fi nefericiti sau invers.
Fericirea pare sa depinda in principal de modul in care interpretam situatia in care suntem in momentul respectiv si de cat suntem de cuprinsi de ceea ce facem.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

proiecte case
detectoare radar, antiradare - statii emisie receptie auto - laptopuri
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!