Februarie 11, 2012, 02:04:14 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Bine ati venit!

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: romania-tara soarelui  (Citit de 12758 ori)
sweetest
Amator
*

Vezi Profilul
« : Iunie 28, 2007, 02:54:46 »

ce ne plangem atata ca e mai bine in alte parti numai la noi nu? aici macar arde soarele-acum chiar mai mult decat ne dorim. cine a stat mai mult timp in nordul europei unde mereu e inourat si ploua stie exact despre ce vorbesc. si in plus la noi sunt legume dulci si colorate la preturi de nimic pe timpul verii si toamna. Smiley haideti ca nu e rau
Memorat
silky
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 31, 2007, 02:33:06 »

din cate spui tu, putem concluziona ca este bine sa vii in romania in vacanta Smiley
cu asta sunt perfect de acord. sa mergem sa castigam bani unde este posibil sa=i castigi si apoi sa venim sa-i investim in tarisoara noastra. ca doar si ea trebuie sa creasca Smiley
Memorat
hannahmiriam
Amator
*

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Mai 18, 2008, 10:24:57 »

mi-e imi place Romania si cei care au avut posibilitatea de a o vedea in lung si-n lat vor fi de acord cu mine Roll Eyes
Memorat
Cea Neagra
Amator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 09, 2008, 03:09:02 »

Vreau sa cred ca Romania este in aceeas masura,atat"tara Soarelui" cat si "tara Lunii". Numai in Echilibru putem fi desavarsiti. Din perspectiva mea, poate fi, singurul lucru de dorit cu adevarat.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

proiecte case
detectoare radar, antiradare - statii emisie receptie auto - laptopuri
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!